26. 2. 2023

7 dôvodov, prečo je Waze najlepšia navigačná aplikácia na cestách

7 dôvodov, prečo používať Waze:

  1. Reálne časové informácie o premávke: Waze má aktuálne informácie o premávke, ktoré sú aktualizované v reálnom čase a pomáhajú navigovať okolo dopravných zápch.

  2. Upozornenia na nehody a riziká na ceste: Waze upozorní vodiča na nehody, uzávierky ci iné riziká na ceste a navrhne alternatívnu trasu, aby sa vyhol problémom.

  3. Možnosť zdieľať informácie s komunitou: Waze umožňuje vodičom zdieľať informácie s ostatnými používateľmi a zlepšiť tak kvalitu navigácie.

  4. Vyhýbanie sa radarom a kontrolám: Waze informuje o polícii, radaroch a kontrolách na cestách, umožňujúc vodičom sa im vyhnúť.

  5. Prepojenie s kalendárom: Waze umožňuje prepojenie s kalendárom a upozorní vodiča, kedy musí vyraziť na plánovanú cestu.

  6. Jazda offline: V niektorých prípadoch môžu byť náklady na dáta vysoké. Preto môžete využiť možnosť naplánovať si cestu vopred, keď ste pripojený na internet.

  7. Zábava: Waze má funkcie, ktoré pomáhajú vodičom pri dlhých cestách, ako napríklad zobrazenie hlasových navigačných upozornení v rôznych hlasoch celebrit, filmových postáv a podobne. Prepojenie so Spotify


Žiadne komentáre: