16. 3. 2016

Verzia 4.3 pre iOS

Waze dnes uvolnil novú verziu pre iOS. Prichádza s jednou zaujímavou novinkou "Planned drives" (Plánované cesty). Stačí zadať požadovaný dátum a čas príchodu do cieľa a Waze vás upozorní kedy treba vyraziť. Postupne vám bude pripomínať blížiaci sa čas odchodu, pričom zohľadní dopravnú situáciu na trase a podľa potreby posunie odporúčaný čas odchodu.



Stačí zadať cieľ a na ETA panely vľavo dole kliknúť na ikonu Plánované cesty. Objaví sa okno "Plánované cesty" so zobrazenou očakávanou intenzitou dopravy na plánovanej trase. Vy si môžete vybrať čas príchodu a hneď uvidíte aj očakávanú dobu jazdy.

Táto novinka by mala byť čoskoro dostupná aj pre Android.

Ďalšie novinky v tejto verzii:
- v kolóne ukáže dôvod zápchy (ak je príčina známa), ako napr. nehoda, alebo objekt na ceste
- Waze teraz automaticky stíchne v prípade prichádzajúceho/odchádzajúceho hovoru
- zlepšenie stability aplikácie a opravy chýb

4 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Zdravim,
zial po udate 16.3. na verziu 4.3.0 mi prestala navigacia fungovat na mojom iPhone 6, s verziu iOS 9.2.1. Po spusteni navigacia po par sekundach zmizne z displeja a ked sa pozriem do betziacich aplikacii tak je v stave spanku. Vypnutie aplikacie, ani restart telefonu nepomohol.
Mate niekto nejaku radu ?
Miro

Unknown povedal(a)...

Skuste odinstalovat a opat nainstalovat.

Unknown povedal(a)...

Aj ja mam problem po 16.3. A aktualizacii mi stale pri pokuse o nahlasenie napr radaru vypisuje ze nemam gps signal mam ist nielde von.. nelogicke kedze gps navigacia fungovala a potom zacali problemy s tym ze cela navigacia mi prestala fungovat neprepocitavala mi trasy jazdenia pri odboceni inym smerom ... trasa sa zobrazovala len ako cierna tenka ciarka a vsetko naokkolo bolo oznacene ciernymi objektmi... aktualizacia pre mna nepriniesla nic dobre.. :( ani po odinstalovani a znovunainstalovani sa to nezlepsilo... bohuzial som sa s touto aplikaciou musela rozlucit nadobro...

Unknown povedal(a)...

Ja s nim nemam ziadny problem na 5S-ke. Ale viem si predstavit, ze tam su nejake bugy. Je to predsa len uplne nova verzia. Treba pockat do dalsej aktualizacie, na Android ju prave teraz vydali kde vychytavali rozne chyby.